Non risulti loggato.

wcf.regNote.message

1

giovedì, 25. febbraio 2016, 06:50

Nike pohode topánky Lacné predaj

Nakupovanie topánok je jednoduché: stačí kúpiť on-line alebo uštipnutie do oddelenie obchodu a skúste na niekoľko kým si nájsť niektoré, ktoré vyzerajú dobre a dokonca môže nosenie. Že len o popisuje moje roshe run nike damske nákupné zvyky, až nedávno som bol pozvaný na Loake obchod v Kniežatá Arcade mimo Piccadilly v Londýne. Čoskoro po stretnutí manažér Tony Ryan, uvedomil som si, že tam je oveľa viac, nákup dobré topánky.
Znalosti personál obchodu obuvi konštrukcia je neprekonateľný a to je dôležitý faktor pri výbere topánky chcete, zodpovedajúce ich účelu a na nohu veľkosti a tvaru. Mnoho modelov Loake topánky sú konštruované okolo rôznych trvá, z ktorých každý sa najlepšie hodí k niektorým zákazníkom. Tony a jeho personál sa zistiť, čo požadujete od vašich topánok a meranie a fit nich opatrne. Najlepšie je nosiť svoje nové topánky doma na koberce na chvíľu, aby sa zabezpečilo pohodlie. Loake vezme späť topánky, ktoré nezapadajú dobre, ako dlho ako oni sú ako nové stave.

A Loake služba sa poskytuje na viac, než len výber topánky na základe fit a pohodlie. Bol som ohromený, že Tony bol pripravený diskutovať farby a oblečenie môžete nosiť s. On sa dokonca priamych zákazníkov, ktorí chcú zakúpiť kompletné oblečenie na výstavné a obchodníkov, ktorých výrobky budú vybavovať typ, farbu a výstavby novej topánky a navrhne vhodné styling. Tieto hlboké vedomosti a porozumenie pánsku trvá služby spôsobom za obyčajné damske nike air max 90 montáž.
Spoluzakladateľov Georgina Chapman a Keren Craig z Marchesa vytvorili módne impérium, ktoré centier po celom ultra-ženská, očarujúce, rozprávkové šaty, ktoré sú vhodné pre naše vnútorné princezná. V tomto duchu, duo je čačky-posedenie spojky sú opulentní, elegantné a sú ľahko rozpoznateľné v rukách celebrity na červenom koberci. Na Jar Roku 2016, Chapman a Craig rozšíril svoju ríšu na obuv vo väčšine luxusné spôsob, ako.
Marchesa je čerpadlá a sandále sú zdobené ako značky podpis šaty a spojok, nájdete vynikajúce detaily, ako kvetinový výrezy, výšivky a snakeskin. Čo je tiež pozoruhodné, o kolekcie je, že Marchesa jasne verí, že večer obuvi nemusí prísť v podobe vertiginous päty. Značky večer byty sú rovnako luxe, s čipkou a pearl podrobné bytov, perlové papuče a drahokamy sandále.
Máme všetky tašky a www.famousfootwearonline.com obrázky z značku Jar 2016 zbierka, tak sa pripravte sa ponorte sa do Marchesa rozprávka. Ako teraz, tieto doplnky sú k dispozícii iba prostredníctvom Marchesa priamo, ale dúfajme, že sa bude rozširovať do iných predajcov čoskoro.